27 december 2008


Tudeliduuuu…

…har ni varit ute på den ”sk” REAN???
Det har vi!!! :O
Jag säger bara....OOOhhhhhhhhh....
Ja, vad ska man säga?! Tycker man att det är lattjo att trängas så ska man verkligen ge sig ut då!
Å, om man tycker att det är jädrit kul, alltså riktigt KUL att stå i kö!!
Jaaa, då är det läge att ge sig ut!

Ärligt talat så hade jag inte någon större lust att stå i kö…så det blev inget för min del, jag väntar några dagar till sedan ger jag mig ut. Men en av vännerna skulle ABSOLUT ha en tunika som hon sett....puhhhhhh….så hon ….stod…..å stod…..å stod…..I KÖÖÖÖÖÖ!!!!


Det såg ut som en del hade laddat hela året för detta! De slet å drog å drog å slet...kul att "spana" in faktiskt! De var alldeles röda i "fejjan"! Ja, min kompis med, jag tänkte fråga henne om hon agerar ”stoppljus” i butiken!

Ha ha men jag gjorde inte det, tur var väl det för vi var hungriga så törs f….n säga något sådant till henne då, jag vet ju hur jag själv är när jag är hungrig!!!

Huuuuu säger jag! Inte å leka med då inte!!! Hon hade nog sagt…hm …

….SKRIKIT…GÅ UT FÖR F…..SEN!!!!


Ja, sedan….när ….hon stått färdigt i kön….å vi var klara så drog vi iväg å käkade!!! Kööööööööööö där med kan jag säga! Men vi var bara tvungna att ha mat så vi kunde fortsätta ”turnerandet” Ha Ha!

Jag hann knabbt få in min tallrik förrän hon var FÄRDIG! Sedan satt hon där och nästan slumrade till medans vi åt & WIPS så fick hon ny energi!! Som det ska vara! Bara att ge sig ut igen!


Men som sagt….får nog bli någon mera tripp här snart!

JAG ORKAR BARA INTE STÅÅÅ I KÖÖÖ !

Bilder lånade från nätet.

Snart är det NYYYYÅÅÅÅÅRRR!!!

Wiiiieeeeeeee!!!

"Kjam" På Er!

11 kommentarer:

Målargården sa...

Håller fullständigt med.....inga kööööööer för mig. Tar det till veckan. Är det meningen att jag skall ha det så hänger det kvar.!
Men....skall faktiskt ta mig en trip till Garsås och Nygårdsanna. Brukar hitta nått nytt där!/Tjingeling Eva-Mari

Heaven and Earth sa...

Halloj!
Jag kan inte annat än att hålla med dig! Hatar att stå i kö o går hellre ner på stan lite senare i veckan om jag ska handla kläder. Oftast är det ju kanske där det är mest folk!

Vilka fantastiska bilder du fått tag i!!
Så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att ha det i nån vecka! ;-)

Kramar!
Iréne

husvidhavet sa...

Nä du inga köer för mig heller. Jag åker aldrig på stan om det är helg eller löning för det är helt galet så folk blir tokiga och jag kan tänka mig än värre när det är REA. Alla ska stå i kö för provning samtidigt och så hamnar man i den långa kassakön och sen står man i kö i fiket eller liknande och så avslutar man dagen med kön ut ur parkeringen vid rödljuset och sen rondellen.... nä du, jag är så nöjd med livet här hemma! Ha det bra Kram Marith

Hallongränd 4! sa...

Nope, ingen mellandagsrea för min del. Alldeles för mycket trängsel och lååånga köer till kassan. Blir trött bara jag tänker på det. Skönare att vara hemmavid.
Kram!

Sjabbig men chic sa...

Kö är ingenting för en A- personlighet egentligen. Alltså en sån som trycker en miljard gånger på hissknappen. Som jag och kanske du också då? Sen blir jag ju så nyfiken, du verkar lite halvrädd för din kompis!;)

Kram Lisa

ALEGNI sa...

jag var bara in i ett par affärer igår o slapp faktisk köa på bägge ställena!
jag har inte tåååålamoood att trängas med alla andra på stan!
kram
ingela

mig & alice sa...

Hej goding.

Jadu, det där med att åka på mellandagsrea är vääääldigt ambivalent för mig. En del av mig vill och den andra delen skriker rakt ut bara på tanken över att åka iväg och slåss om klädtrasor och p-platser med för den delen.

Än har jag inte åkt iväg...men det har ju sina förklarliga orsaker :-).

Förrestsen så brukar det bara finnas strl som x-small eller 46-48 kvar när jag väl tar mig ut...så det är väl lika bra att jag stannar hemma :-).

Eller så lockas jag ALLTID att köpa någon nyhet som det absolut INTE är rea på...och det är väl det som är meningen kanske....Dum blondin som man är så går man ju alltid på det också :-).

Ha det bäst!
Kraam
melinda

Tulipa sa...

Hej på dig!
Kö är ett fenomen! Som kund finns det ju inget tråkigare!
Jag hamnade på Duka, de hade 50 procent på hela sortimentet!
Gissa om där var kö!
Jag ställde mamma i kön och gick och shoppade annat, så kan man också göra!
Gott nytt år!
Kram Tulipa

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Håper du har hatt en nydelig julefeiring. Ja, tenk nå er julen over og rea står for tur, rea kan jeg godt like , kniis...men kø,.... ikke!
Jeg skal nok innom en del butikker i morgen og se hva de kan by på, håper på noen kupp og ingen kø !
Ha det godt.
Klem

Hon med klackarna sa...

Hoppas att du har laddat ordentligt för shoppande i solstan i morgon! ;o)
Köer är inte det jag heller gillar mest men jag å en kompis var slipade häromdagen. Hon ställde sig i kassa-kön å jag provade. När jag provat var det "min" tur i kassan! ;o)

Nina sa...

Tack för titten in på min blogg! Och givetvis så har jag kikat på din...vilka fina bilder! Och säg inte att det är så mycket härlig snö där? Här nere är det bitande kallt -2 :-)...och barmark men hårt precis överallt...suck..
Ha ett riktigt Gott Nytt År!!