21 december 2008


…jag satt faktiskt och tänkte härom kvällen...
(jaaa, ibland gör jag det...)
:)


...att det finns så många, många, många ensamma människor ”där ute”… många som alltid sitter själva. Är ensamma...de kanske inte har anhöriga eller någon bekant....som hälsar på...

Förstår ni??? Ja, så sitter vi andra här …..tillsammans med släkt och vänner.
Så nu vill jag.......... Tända ett ljus för alla dem och skänka en Varm och God tanke till alla, verkligen Alla dessa människor i juletid OCH för alltid!
Och Önska en riktigt God-Jul!

Jag hoppas att "universum" känner av mina tankar (oj, vad djup jag blev, fniss) och förmedlar den vidare till alla dessa fantastiska människor!

Skicka en tanke ni med!
Och en massa, massa Kärlek såklart!!!

Kram

13 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Men åhh vilka tänkvärda ord.
Visst skickar jag också en tanke.

Dessutom vill jag önska dig en riktigt fin jul

Kram Viveka

Eddan sa...

Usch ja, jag tänker ofta på dem som inte har någon när och kär och som säkert känner sig extra mycket ensamma vid sådana här tillfällen. Det finns väl ingen högtid som är så starkt förknippad med gemenskap som just julen!

Jag skänker förstås också en tanke till alla ensamma, hemlösa och alla andra som inte ser fram emot julen av en eller annan anledning!

Kram från Anette

http://myownhome.blogg.se sa...

Håller med dej, ingen borde behöva vara ensam kring jul! Allt är så fokuserat på att man ska vara med sina nära att man säkert blir ännu mer medveten om att man är ensam denna tid. Och sen måste jag också säga att du hade himla många fina bilder i din blogg! :)

Kram och God jul!
//Johanna

http://myownhome.blogg.se sa...

Håller med dej, ingen borde behöva vara ensam kring jul! Allt är så fokuserat på att man ska vara med sina nära att man säkert blir ännu mer medveten om att man är ensam denna tid. Och sen måste jag också säga att du hade himla många fina bilder i din blogg! :)

Kram och God jul!
//Johanna

ALEGNI sa...

*skickar också*

Anonym sa...

Mycket fina ord du kommer med. Man stressar så mycket under julen så man glömer bort att det finns dom som känner sig ensamma.

Kram Annica

envilsenloppa sa...

Ja ibland börjar man tänka efter , det är bra !
Jag önskar dig den underbaraste av jular !!
Kram/Lotta

Kardemomme sa...

Hei Zinkbaljan :)For noen vakre tanker!!! Jeg henger meg på denne hilsenen til alle som trenger den..Og det er nok mange dessverre! jeg har også sånne tanker i jula siden høytidene nok er verst for de som sitter alene..
Jeg vil gjerne ønske deg en fredelig jul med familien Zinkbaljan! Varm juleklem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Hej og tak for beöket og koselig kommentar..

Jo, det er mange ensomme mennesker der ute.. men noen ganger vil vi vel helst ikke vite om det.. dessverre.

Du den der röran.. den fikk jeg servert under mitt første besøk hos noen venner i Umeå. Mens vi sitter der til bords, sier Orvo, (finsk venn av oss) Jo men, Berit - det här smaker då inte så jævligt som du säger.. Jeg kunne ha dødd.. siden fikk jeg vite at han pleide å gjøre slike sprell.. Jeg likte den faktisk meget godt.

Kommer nok innom deg igjen..
Ha det fint så lenge.

Klem fra Danmark

rosenskära sa...

Vi har en släkting på pappas sida som är ensam, han firar alltid med oss, kan inte tänka mig julen på något annat sätt. Du vet väl att Röda Korset samlar in pengar till de ensamma?

Kram/Lena

Camillas Foto sa...

Vad fint av dig!
Jag tänker också på alla ensamma och på de stackarna som inte har något hem att sitta ensamma i, det är kallt att ligga i en trappuppgång på vintern....

Önskar dig en God Jul
Kram
Camilla

Cilla sa...

Visst ska man vara tacksam för sina vänner och sin familj. Det är lätt att glömma bort i bland vilken fin vänkrets man har.

Julkram från Cilla

Målargården sa...

Håller fullständigt med och följer med i den tanken. Nu är vi många så tankarna kanske går fram. Sen skänker jag en tacksamhetens tanke till den tjej som med blotta förskräckelsen klarade sig oskadd (iallafall såg det ut så) från den singelolycka som skedde idag vid 15 tiden på motorvägen mellan Falun och Borlänge. Vi blev vittnen till hennes sladd in i vajerräcket, såg snurren på bilen och bildelar flyga i luften men kvar på vägen fast vänd åt fel håll i körriktningen. Människor kom och tog hand om och vi kunde passera, såg att tjejen satt, tillsynes, oskadd i bilen men säkert MYCKET chockad. Dit går min tacksamhetens tanke! Hon hade änglavakt dan före dan före dopparedan. Va rädda om er i trafiken alla bloggare! God Jul/ Eva-Mari