21 april 2009

Loppis...

Var på loppis för några dagar sedan, där hittade jag några vita , små, ihopfällbara bänkar/pallar. Jag ska fota dem så ska ni får se. De var jättesöta. Kostade 30 kr styck! Det var väl lagomt...men de kommer som sagt på bild framöver...på det loppiset jag köpte dessa så är det sååå himmelens DYRT! Möbler, småprylar, ja allting....det ser inte ut som han får något sålt heller, jamen, loppissaker ska väl inte vara dyrt, eller?


Ikväll ska vi iväg å ta ett syntest jag och H. Det måste man göra när man ska ta körkort...



Efter det blir det raka vägen till pingisträning med körkortstagaren...
tur att JAG har körkort!
Ha hahaaaaa
Bruuum Bruuum!

Bilder från ce inne & ute.

Det är såååå kallt...
Än så länge är det KALLT här, jag hoppas verkligen värmen kommer vilken sekund som helst. JAG VILL HA SOOOL OCH VÄRMEEEE!
Imorgon kanske...eller till helgen, vem vet!
Kram

11 kommentarer:

mig & alice sa...

Hej bruttan!!
Nääähääppp, han sa ingenting till mig fabror Terry ;-).

Det hade kunnat bli väldans roligt annars om han hade sagt att JAG måste köpa nya trosor, hahahaha...Stackkars sate som satt där i publiken när Terry sa att hans pappa tyckte att det var dags att förnya kalsonggarderoben.
Jag hade dött, gått upp i rök, grävt ett hål i parketten eller vad sjutton som helst :-).

Ska bli spännande att se hur dina pallar ser ut...jag har faktiskt också varit på loppis i helgen och gjort ett storfynd tycker jag själv iallafall :-).

Håller med dig...vad i pipsvänge är värmen. Det var så kallt ute att jag nästan trodde att det skulle börja dala ner snöflingor...MEN DÅ DU!!!!!

Blir jag GAAAAAAAALEN.
På Matildas födelsedag i fjol kom det snö, den 17:e maj!!!

Bläää!!
Ha det bäst sköningen.
Kraam
Melinda

Sjabbig men chic sa...

Kanske tar jag och svänger förbi en loppis när jag skjutsat fabbe på fotboll. man blir så sugen. Härliga bilder och det ser ut som det är varmt med små olivträd och allt. Jag håller för övrigt med, sol och värme det kan jag bara inte få nog av.

Kram Lisa

Angelica sa...

Underbara små träd som du fotat!!! Ser bara hur gulligt ut som helst!

Här nere är det superbilligt på loppisarna och jag handlar alltid massor, knappt allt får plats när jag ska hem med bilen ;D

Stor kram

Angelica

pysseltanten sa...

Håller fullständigt med dej, klart de ska vara billigt att handla på loppis! Fattar inte riktigt hur de tänker ibland, de där loppisägarna:/
Här nere i Skåneland kommer sommaren till helgen:D Säger de som vet, hihi...
Själv jobbar jag HELA helgen, men visst e de t o m roligare att gå till jobb när de e fint väder:))
Ha det bäääst
Kramizar

homebylina sa...

Ja, det kan verkligen vara varierande priser på loppis. Vi var ju med och sålde på loppis i helgen som var, hade satt ganska låga priser. Sålde ändå för 1800:- det tyckte jag var bra! Appropå pall så håller jag på måla en liten pall som varit träfärgad till vit såklart...=)Kram Lina

ÅSA sa...

Måste Du också göra syntest??? Jag fasar för den dagen jag ska sitta brevid barnen när de kör...kommer hålla håååårt i handbromsen! Lycka till! kram

Les Cotrions sa...

Ohh beautiful watering can you have! Nice plants..they olive trees! Ilike your pots too! Good work my friend!!!
warm hugs
Vale

Lotta sa...

jag blir så sugen på loppis...var brukar du köra? Kram Lotta

Kristina sa...

Vilka härliga foton! Man blir alldeles vårvarm i kroppen... Du har en väldigt fin blogg förresten!
/Kristina

Hon med klackarna sa...

Nyfiken på pallarna! Har konstaterat att jag troligtvis kan behöva nåt sånt på balkongen framöver.. Å hur gick det på syntesten då? Får du fortfarande köra bil...? ;o)

kraaaam!!! ;o)

Cilla sa...

Härliga bilder. Jag håller tummarna att du får lite sol och värme i helgen. Här i Skåne skiner solen och de(meterologerna) har lovat upp mot 20 grader i helgen.

Kram Cilla