19 april 2009

Tjena
Tjabba
Hallå


Huuu...
...här har det varit väldigt kallt i helgen trots att solen varit framme! Men värmen kommer! Det är ju bara att ta på sig mera kläder tills dess!
Eller hur!


Var hos en go vän i helgen, å Vips så hade jag en taco tallrik framför näsan!! HELA näsan full med köttfärsås…ha ha haaa. Det tackar jag för vännen!! Gillar taco jättemycket! Jag tröttnar inte heller...har i alla fall inte gjort det än!Nu blir det spikmattan en halvtimme ungefär, jag brukar somna…på den.
Ny vecka imorgon. TÄNK att det är snart Maj! Kan ni förstå??? Inte jag i alla fall…. Det är ca en och en halv vecka kvar… å snart midsommar med andra ord…


Bilder från inredningskompaniet.


Ha en härlig kväll go vänner…jag tycker fortfarande att vårluften suger…jag somnar som en stock på kvällarna. Gör ni det?


Tjingeling!

7 kommentarer:

Patricia sa...

Åh jag älskar med tacos, tröttnar aldrig på det..hi hi.

Jo jag är väldigt glad för det fina pottskåpet jag fick av smärmor, mannen förstår däremot inte charmen med gamla möbler... =)

Mår inget vidare idag, dels lite bakis från festen i går men värst är den riktigt jobbiga värken jag nu har i HELA kroppen, då jag inte klarar av att vara igång som jag var i går, men men...det ger sig väl om några dagar.

Det där med spikmatta lät spännande, jag har funderat på att köpa en men känner ingen som använt det så jag vet inte om det är bra eller inte, berätta gärna mer... =)

Ha en fortsatt bra söndagkväll!
Kram Patricia

Vardags-mirakel sa...

Somnar också utan problem, vårluften gör susen! Blev tacosugen när jag läste ditt inlägg...kram Eva.

pysseltanten sa...

Åh, så gott med tacos! Blev riktigt sugen!:/

Visst e man trött om kvällarna...
Hinner knappt landa på kudden innan man börjar SNARKA (VA!!! inte jag inte:((hihi)
Men de e en sån skööön trötthet...Härligt!
Ha en braaa vecka, kära zinkbalja!
Kramizar

zinkbaljan sa...

Heeeej pysseltanten!

Jag tror hela tiden att du har en blogg, jag vet ej hur man gör med MSN...tyvärr.....så jag skriver här, det är kul när du kikar in å lämnar kommentarer!!!!!! Jag blir glad! ;)

Ja nu startar en ny vecka, hoppas att det blir varmare!!
Kram på dig vännen!

MiasAteljé sa...

Vårluften tröttar.
Det låter ju inte klokt att du kan somna på spikmattan. Ser du ut som ett durkslag när du vaknar ? ha ha.
Kram Mia

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen! jag somnar nästa stående så här på våren vill man ju bara vara ute och det suger musten ur en!gud vad intresserad jag är av spikmatta, har hört att det är sååå bra för mycket! mmm älskar med tacos! ha det gott vännen! varmkram lotten

Nygammalt sa...

Så snygga bilder.

Visst är det underbart att få komma till bords med god mat hos kära vänner. Speciellt om man har jobbat, brukar göra det emellanåt ;)

Ja du, nu är det dags för värmen att komma. Och stanna.

Kram.