17 augusti 2009

Kusligt...

För några dagar sedan kom jag att tänka på en av mina gamla arbetskollegor där jag jobbade förut. Har inte tänkt på henne på jätte länge. Det är säkert ett år sedan vi sågs eller mailade till varandra…


IGÅR FICK JAG MAIL FRÅN HENNE…
Eller det här…

Känner till en släktings granne som hade fått cancer. Har åxå tänkt på henne lite då och då, och undrat hur det kommer att gå för henne.


En kväll när jag lagt mig och slöt ögonen så kom hennes namn upp i skallen på mig….jag tänkte, Oj vad tydligt det blev.

Jag hade inte tänkt på henne på ett tag då.
En vecka senare så dog hon…Eller så här…

När jag har tänkt på en person som jag inte har sett på väldigt länge och jag tänker på den igen så bara några dagar efter så


SER JAG DEN PERSONEN…DET SLÅR ALDRIG FEL.
Åxå kusligt.Har ni varit med om liknande? Skulle vara himla kul att få veta!


Jag älskar sådant.


På Onsdag kväll kl 22.40 kommer en dokumentär om det övernaturliga, telepati mm på tv:n.


Det ska jag se på.
Det stora grå heter dokumentären.
På Kanal 4.

******************

Nu ska jag visa en liten gullig "trä" låda som jag köpte på loppis för ett tag sedan.

Den fick jag betala 25 kr för.


Jahapp.


Nu ska jag slänga mig i soffan och se om det är något bra på ”burken”!
Ljusen brinner för fullt överallt.

DET ÄR SÅ MYSIGT NU!

Kaffekoppen står såklart på bordet!

Kram

12 kommentarer:

pysseltanten sa...

Men visst har man varit med om de...
O lika kusligt är det varje gång...
O oförklarligt...

Sån där korg har jag oxå...=)))
Fast min är mer kvadratisk...din ser lite mer rektangulär ut...
Ha en fin kväll...
Kraamizar Git

Sofie sa...

Det låter ganska bekant det där.. lite kusligt tycker jag också det är. Men himla nyfiken är jag ändå på allt oförklarligt! Skulle gärna se det programmet, men är på jobb då, och eftersom jag är lagd åt det mörkrädda och lättskrämda hållet så tror jag det är bäst att låta bli, haha!
Ha det,
kram Sofie

Hagens Vita Vardag sa...

Men hallå där Zinkis! Sämsta bloggaren i världshistorien har vaknat till liv igen ;) Nu har man ju 1000 saker att läsa igen för att inte tala om alla fantastiska bilder som du alltid visar! Hoppas allt är bra med dig, såg att du varit på Madonna nu, kanon förstod ja! Vilket fynd du gjort, underbar korg! Sköt om dig, kramisar Anna

becca sa...

Hoppas att vår tv funkar då, (väntar på en ny box, åskan har slagit sönder våran så vi har inte sett på tv på snart en månad) tycker att sånt är intressant, men man vet ju inte om man ska tro på allt man ser =).

Fin låda, vilket Fynd!

Ha det så bra, kram Rebecca.

Kattan sa...

Jag har varit med om liknande flera gånger, tex senast, det var i somras: Vi hade en granne för något år sedan som hade 3 härliga hundar som jag lånade för promenader, de sista åren hade hon en hund kvar "Peggy" som jag var ute ofta med, grannen flyttade in till samhället och det blev inte så ofta jag träffade "Peggy" då. Plötsligt i somras tänkte jag att nu måste jag försöka att komma iväg till henne, innan det var försent, hon var ju runt 10 år. Då får jag se på"Facebook" att "Peggy" inte finns mera, hennes matte hade låtit henne somna in en dag i juli. Sorgligt och vemodigt.
Jag brukar också ibland "känna på" mig saker precis innan de ska hända, tex kan jag tänka: nu måste jag sakta ner för i kurvan står det nog ett rådjur...och när kurvan kommer står det ett rådjur där...inget konstigt alls,självklarheter som ändå är så svårt att förklara.
Mvh Ann

Alviken sa...

Hej! Ja, det händer då och då för mig också, kommer mest i omgångar, dvs. flera "konstigheter" inom några dagar. Nu var det ett tag sen så det är väl dags snart ;) Har fått veta att jag inte ska vara rädd utan bara låta det hända och ta till mig det som det kommer...Lite svårt att förklara. Jag vet iaf att när det händer så känns det på ett särskilt sätt i kroppen, vet inte om du också har det så? Tack för programtipset spännande..! Så fin korg du fyndat, tänk vilket arbete att knåpa ihop en sådan!
Kram Maria

Alviken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
jakt,skor,barn,inredning sa...

Har inte varit med om det själv men min morfar är helt otrolig vad det gäller sånt. Jag har tre barn och han har alla gånger vetat innan jag berättat för honom att jag varit gravid, fantastiskt. Nilla

Cilla sa...

Lite läskigt är det men det händer mig ibland oxå att jag tänker på någon och så ringer denna person. önskar att jag var synsk ibland men ändå inte...

Anonym sa...

Ja usch ja det finns mkt läskigt och oförklarligt. Minns spec en gång en vän till mig som bodde långt ifrån visserligen hade en väldigt väldigt sjuk liten dotter. De visste att hon kommer inte leva så länge till. Men en natt vaknade jag med ett ryck, svettig och anfådd och med bultande hjärta då jag drömt att jag stod på en brygga och ett litet barn ramlat i. Jag dök i men kom aldrig fram till barnet som bara sjönk och sjönk och jag var hela tiden såå nära bara typ halvmeter men nådde aldrig. Fol omkring mig fanns det men ingen såg eller hörde mina rop på hjälp. Jag vaknade soms agt med ett ryck helt till mig i trasorna och kollade klockan. Detta satte sig så fast i huvudet. Kvällen efter, fick jag ett mail - deras dotter dog den natten, den tiden då jag drömde detta... tom min man minns för han vaknade också av att jag studsade upp och var så till mig. Usch det var läskigt! Ja det finns många lite kusliga händelser.
Borde kolla det där programmet ikväll.

Viveka i Bläckhornet sa...

Nu fick jag ståpäls!

Ja faktiskt så händer det ofta mig och min goda vän . Vi ses inte så ofta men när det gått ett tag och jag en dag tänker på henne så ringer hon eller vice versa... vi har ratat om det flera gånger och tycker att det är märkligt.

Precis en sån korg du köpt har jag också fyndat i sommar.

Kram Viveka

Moa mitt i vitt sa...

Halloj,såg att jag har en precis lika dan korgkista som du.Min har jag målat i vitt(såklart!!!)Härliga bilder på dina blåbär.
Ha det bra,kram Moa