15 mars 2009


Tålamod…

…det är inte alltid jag har det…serrni...Hur kul är det att STOOOORHANDLA EN FREDAG DÅÅÅÅ?????? OCH när man är hungrig dessutom så att man är alldeles matt och skakig…dumt att handla då!
Vissa dagar har jag inget tålamod alls, jag morrar åt allt. Särskilt fredagar på ICA! Är ni likadana? Ibland alltså morrar jag, bara så ni inte tror att jag är nåt jäkla ”moster” av något slag och gör det jämt, för det vill jag inte att ni ska tro…ha haaaaa

Å, först hitta en PARKERINGSPLATS!
Vaaaa???
Det är ju fullsmockat en fredag! Man får köra runt på parkeringen jag vet inte hur länge innan man lyckas smita in i ett litet hål. Om man har tur vill säga, det har ju hänt att någon annan hunnit in före mig.
Ohhh, jag blir tokig då!
En runda till! Man hinner ju nästan få ”soppatorsk” till slut juuuu! Det är ju som en slags...racertävling där...ha haaaa
Väl inne så är alla som tokiga nästan, jag med, jag vill bli klar, jag vill hem! Man tar en kölapp till charken, får stora chocken när man ser vilket nummer man fått, man hinner typ åka hem och ta en ”köpp” kaffe och sedan åka in igen OCH då kanske det är min tur!
Vaaa?

I fredags hade jag tagit en lapp till charken, det var långt tills det var min tur, så jag for omkring som en duracellkanin där inne och hämtade andra varor under tiden, när jag sedan kom tillbaka…jaaa, vad tror ni???? Då hade mitt nummer redan varit!
KUL!
SKITKUL!
Så jag sket i charkvarorna jag skulle ha! Inte tar jag en ny lapp INTE…
Å långkallingar har man på sig dessutom, hur dumt är inte det, och raggisar, och en stooor tjock jacka, å MÖSSA, jag menar att där inne i affären blir man ju tokvarm, svetten lackar ju till slut! Å alla som man känner ses ju på ICA på fredagarna, så då måste man ju vara trevlig och stanna och prata åxå.
Känner ni igen er!???
När man väl fyllt vagnen med det man ska ha så ställer man sig i kö…jag är inte så noga med att vända streckkoden rätt om jag säger så…som kassörskorna vill att man gör, MEN DET ÄR ALLA ANDRA NOGA MED, SÄRSKILT EN FREDAG!! De tar upp en vara ur vagnen, vänder och vrider en kvart ungefär och försöker hitta streckkoden, lägger den på bandet, tar upp en ny vara gör likadant, det är typ 1 meter mellan varje vara! Åhh, vad jag älskar detta! Det är sååå kul att storhandla! I love it! Det var min fredagseftermiddag det, kanske ska byta ”storhandlings-dag”
Tycker ni det?
Jag tror det.
Å något jag måste lära mig är TÅLAMOD!

Uj, vilket gnälligt inlägg det blev...men ibland måste man väl få vara gnällig. Visst!

Men NU är jag på bättre humör!På tal om mina”raggisar”…
Var hos mammis och pappis och fikade en dag. Å jag går omkring i gamla raggsockor ständigt och jämt, jag har heller inte varit förkyld på väldigt länge, det ni! Men i alla fall…så är de rätt trasiga under…usch jag skäms, men det är faktiskt mina älsklings-raggsockor.
Självklart så tvättar jag dem! Ha haaaa
Men det är några hål under….
Så fick min mammis se det.
ÅHHH, HERREGUUUD VILKET LIV DET BLEV.
MEN SNÄLLA DU NU FÅR DU ALLT TA OCH KASTA DE DÄR RAGGISARNA DU HAR PÅ DIG!
Vaaaa?
JA, NU SJUNGER DE ALLT PÅ SISTA VÄRSEN.
Jamen, jag älskar juuuuu dem.
MEN DE ÄR JU HELT TRASIGA UNDER.
Jo, jag ska kasta dem…så fort våren kommer…ska de få gå i graven.
Jag hoppas våren kommer snart, så jag slipper mammis tjat, om raggisarna något mera! ;)
Men de är för sköna trots att de är väldigt trasiga…å snart är det väl vååååår va?????


Vann rätt låt igår då…?
Näej…tycker inte det...jag röstade på Alcasar eller Sarah….ja, ja man kan inte få allt här i världen…vi har ju fått biljetter till U2 och Madonna ju, så jag klagar absolut inte!
;)
En som jag diggar skarpt som människa är Caroline af Ugglas, hon är ju störtskön...
en go tjej...

Ha en bra start på veckan mina vänner!

8 kommentarer:

Sabina sa...

Är det något jag avskyr så är det att storhandla, så jag förstår dig precis. Som tur, har jag en underbar man som inte har något emot att åka och handla. Det du!!! Så jag brukar skicka honom till affären med en lång inköpslista. Det är super!
Jättefina bilder har du i bloggen. Har du fotat dem själv?
Ha en skön kommande vecka!
Kram S.

alegni sa...

just därför handlar jag ofta på torsdag, fast på senare tid har jag märkt att torsdagarna börjar bli mer o mer lik fredagar...

Nettan sa...

Åååå vad jag känner igen mig! HATAR att handla på Fredagar, ändå gör jag väldigt ofta det! Fy tusan!
Å näää tycker inte att rätt låt vann! Röstade för Alcazar eller Måns jag!
Kram Nettan

pysseltanten sa...

Hihi, känner precis igen mej...
AVSKYR att köa!! Därför brukar jag nuförtiden försöka att handla på morgonen eller förmiddagen, då jag har ledig dag. Ingen speciell dag alltså, fast brukar försöka i slutet av veckan. Det är sååå himla skööönt att gå i lugn o ro! Fast det jobbigaste är när man ska packa ner! Allra helst om man har sådär en sju åtta kassar... Storhandlar ca en gång i månaden, alltså, hihi.
Kan riktigt se dej framför mej, med mössa o allt, dyngsvettig o superstressad, haha.
Ibland gör jag som Sabina, och skickar maken med en lista. Av någon konstig anledning blir det alltid mycket billigare då... Förstår inte varför, hihi.
Kraaamizar, du tokiga zinkbalja!;)

Hon med klackarna sa...

Ha,ha PRECIS så är det torsdagar och fredagar! Tror egentligen att jkanske söndagar är lugnast men hur fräscha "färskvaror" får man en söndag..?
Va fina bilder du hade i inlägget.;o)
kramis!

envilsenloppa sa...

Ha , ha !! Handla sent på torsdagkvällen istället så har du bara att åka raka vägen hem på fredagen och dra på dig dina raggisar och njuta !!!
Grattis föresten , du har vunnit inne hos mej !!
Kram !!!

alicelilly sa...

Hahaha, du är för rolig! Håller med dig helt ang. fredagshandling, hely klart pest! Ja, fel låt vann!!(som vanligt)!!hahaha
Kram och ha en toppenvecka!

Hagens Vita Vardag sa...

Jag poppar också Alcasar! Vår lilla Sessan tyckte dom var sååå bra, dom hade rosa mickar...=)
Underbara bilder du visar! Japp nu är våren på G så är det bara. Kännde det när vi gick hem mitt i natten i Lördags, försökte få min kära man att känna den lukten också men jag vet inte om jag lyckades så bra!? =/..
Ha de så gott
Kramisar Anna