6 mars 2009

Då var det Fredag igen.


Imorse fick jag ingen ordning på håret alls, jag höll på att bli tokig. Så idag mina vänner lever mitt hår ”sitt eget liv”! Det är bara att acceptera!
Vad ska man göra???

Jag städade igår, det känns härligt, så nu är det gjort, så det luktar såpa nu! Älskar den doften!
Några vänner har just varit här och vi har käkat frukost. Bara jag får mitt kaffe så är jag nästan nöjd, nja, någonting mer vill jag allt ha. Frukosten är viktig! Så det blir allt en hel del…på bordet.
I eftermiddag kommer några vänner hit och fikar, så jag ska göra den där Fruktflarnen som jag hade med för ett tag sedan! Den är supergod! Så det är bara att sno på lite, jag måste iväg till affären och handla, sedan ska jag se om det finns någon klipptid nu på en gång. Till mitt ”eget-liv-hår”!!! Jag ska bara toppa håret!Ikväll...
...så är det som vanligt träning!
Herreguuud vad folk det var sist, man fick ju nästan stå i kö till maskinerna…
”Så ska det låta”...
...får man ju inte missa ikväll heller, jag får se till att ”sjunga upp” mig innan! Så man kan vara med och rocka loss igen…

"Mello" med
Andra chansen imorgon...
Jag tror jag kommer rösta på Sara, lyllos dig Viola som ska dit!
Ha det så himmelens trevligt!

Förresten…

Jag MÅSTE tipsa om en mycket bra bok, "riktigt braig bok" (pocket 69 kr på bokhandeln)!!!
”Slumpen är ingen tillfällighet” av Jan Cederquist. Det är en mycket bra bok, rolig och intressant.
Ibland kanske man tänker på en viss person och alldeles strax därpå dyker den personen upp, eller att man kanske har tänkt att ringa någon också ringer den personen strax efteråt. Man kallar det ofta för ”slumpen” men tror ni att det är så? Eller kan det vara något mera/annat!!!?
Det tror jag!!!

Boken innehåller en bla. en massa roliga händelser och man får sig verkligen en tankeställare!
Jag tror att allt sker av en mening, roliga saker och tråkiga saker, och som sagt så är det nog inte bara ”slumpen”! Jag tycker ni ska köpa den och läsa! Den är jättebra! Jag läste den under två kvällar!

Jag måste berätta om två enkla saker som hände mig under tiden jag läste. Precis sådant som boken tar upp. Detta hände igår!
Jag satt och tänkte på en kompis, att jag måste sms:a henne och kolla läget med henne lite. PRECIS DÅ sms:ar hon till mig och frågar hur läget är!!! Vaaa?
DET ÄR SANT!


Sedan satt jag och tänkte att jag skulle sms:a en annan vän ang en grej (mycket sms är det). PRECIS DÅ sms:ar min käre mammis och talar om att jag inte behöver kontakta denna personen för det hade ordnat sig ändå!! VAAAA???

Exakt när jag tänkte göra detta!

EXAKT DÅ!

Visst är det lustigt! Häftigt!
Har ni varit med om något sådant?
Vore kul att höra!


Ha en toppenfredag! Nu ska jag sätta en raket i baken!


Kramisar till er och Tack än en gång för alla goa kommentarer!

14 kommentarer:

Målargården sa...

Oj, ingen text och inga bilder, Kanske blev det nått tokigt på detta inlägg. Nå ja, många fina bilder från Lexington i det förra inlägget. Inspirerande. Mycket har du hunnit med sen jag var in sist. Här skall bara njutas i helgen, piffa och puffa lite samt städa undan vintern för vårens färger. Ha en trevlig helg/ Kram Eva-Mari

envilsenloppa sa...

Nej , slumpen är nog ingen tillfällighet , för det händer väl lite för ofta för det , i alla fall för mej !
Kul med ett boktips !
Hoppas du får en riktigt fin helg och trevlig kväll med Så ska det låta !
kram/Loppan

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, very nice decoration.A nice wwekend from,Elke.

annashusidingtuna sa...

Ha en bra helg hoppas att du får den där tiden hos frissan inte kul med bad hair days.
Kram Anna

Heaven and Earth sa...

Halloj vännen!

Spännande bok!
Jag tror iaf inte att det är slumpen!! Tror att man känner av energin som sänds ut i universum! Tankens kraft är stor! *ler*
Kuligt ämne, det där!

Skrattade gott åt din raket i baken! En sån skulle man behöva ibland!! Hahaha!

Så ska det låta, jag tyckte om det när det var han... somjagintekommerihågvadhanheter, hade det.. "den kraftige" *ler*

Det är alltid kulit att sjunga med! Oftast kan man ju texterna bättre än de proffsen som är med!!

Ha en jättehärlig helg!!

Stor Kram!
Iréne

Vardags-mirakel sa...

Visst är det kul att sjunga med! Den boken måste jag skaffa, det är ju ofta just så som du beskriver...ha en härlig helg, kram Eva.

Dubbelörnen sa...

Tack för boktipset, låter som du har fullt upp i kväll.

Själv har jag städat hela huset o det var länge sen sist ;). Ikväll ska jag njuta av väldoften, vin vid brasan o så lite tv. Har köpt en urgod mörk choklad som jag ska njuta av.

Kram o trevlig helg

lotta sa...

Jag råkar oxå ut för sånt...att man tänker något o sen blir det så..absolut måste att köpa den boken...Vet du vad det lustiga är jag hade oxå problemhår idag och fick klipptid, många gånger skriver du om sådant jag precis varit med om ,Hi Hi..finns mycket lustigt i vår lilla värld.Intressant!!!!.Ha DEt

ÅSA sa...

Jisses vilken dag...full rulle...jobbar inte du??? :) Jag har redan tränat..härligt! Hoppas kunna hålla mej vaken ikväll så jag kan se Så ska det låta!

Vad det gäller "Mello" så vet jag inte vem jag hejar på...får se imorgon! Kanske en Harry Boy också :) Ha en skön fredags kväll!

Viola sa...

Mitt hår det lever alltid sitt eget liv, självfall, fniss..oh du som har så fint hår säger alla och jag bara morrar,,,,vill har rakt hår som ligger på plats så att säga, härlig och spännande bok, lockar mín nyfikenhet,,,tror nog att mkt är bestämt i förväg och att man kan ibland läsa varandras tankar, seanser ,det okända...på tv 4+,spännande så... du ser här är en ny sida av VIOLAN, imorgon ska jag tänka på dig när jag sitter på andra chansen, JIPPI! KRAM och ha en skön helg

mig & alice sa...

Hej min lilla duracellkanin!!
hej och hå vad du legat i med blogginlägg...jag är såååå himla dålig på att hinna att besöka andra just nu...men vi har ju haft en del att göra hemma, hehehe.

Du, DEN boken ska jag verkligen köpa...jag tycker att sånt inträffar ganska så ofta, man tänker på en person som man inte hört av på länge och så plötsligt så står de där bara :-).

Jag tror inte heller att något som händer bara är slumpen, det är så mycket konstiga saker som inträffar för att det skulle vara slumpen.

Ha en toppenhelg vännen.
Kraam
Melinda

Bygatan sa...

Men vilken superintressant bok det verkar, är ingen bokmal annars men känns som den skulle hålla mig alert!

Vad duktig du är som tränar! Usch jag kommer bara till tanken...men den räknas väl också, hihi.

kram Lena

Hagens Vita Vardag sa...

Halloj tjejen, tack snälla för dina gulliga omtänksamma ord!
Livet suger verkligen ibland men just nu känner jag mig så otroligt glad, lättad och lycklig!
Du är verkligen en lite "sångfågel" låter det som, härligt! Ikväll som sagt melodifestivalen igen..vet inte vem jag skall heja på!?
Ha de gott
Kramisar Anna

MiasAteljé sa...

Tack för boktipset. Nej jag tror inte på slumpen, tankens kraft är stor. Ofta när man tänker på någon så hör de av sig.
Ha en bra helg...kram Mia