12 mars 2010

Våren…

...är den på gång eller? Jo, jag tror det! Hur skönt är inte det? Helt underbart! Efter en lång vinter med mycket snöskottning och bilar som är igensnöade så är den här! Våren!

Jag längtar till sommaren som bara den! Solen har skinit i flera dagar här! Ja, man bara går omkring och leeeer! Å SOLBRILLOR kan man ha på sig nu! Hur glad blir man inte av det!
Hiiiiiii. Å snart kommer de ROSA träskorna fram! Uj, uj vad skönt!

Idag blir det alltså lite sommarbilder.

Idag har jag tvättat massor med maskiner. Sängkläder, filtar, plädar, vinter jackor som jag tänker hänga in, så nu doftar det jättegott här inne. Underbart! Jag känner mig LYCKLIG. Det är väl fantastiskt att känna så! Bra känslor i kroppen! Det är väl det man strävar efter! Eller hur!


Imorgon är det Mello! Vem hejjar ni på? Jag har två, tre favvisar! Den ena är Anna, den andra är Jessica och den tredje är Eric. Så nu vet ni det! Får vi se om någon av dem vinner!


Det blir inte så många inlägg här som ni ser, men det blir när det blir. Hoppar runt på alla andra härliga bloggar och kikar på inspiration!

Tack för alla kommentarer ni skriver!


Ni är snälla ni! Jag är jättedålig på att skriva hos er! Jag vet! Är lite lat kan jag känna! Men, men så är det just nu!


Nu vill jag önska er en fantastisk helg! Ät gott, umgås och gör det ni vill göra och gör inte det ni inte vill göra!

Så gör jag!

Kram

4 kommentarer:

Sari sa...

Hejsan!
Kul att höra av dig igen!!
Jo, nu är våren på väg!! Idag har jag skrapat bort snö från garageuppfarten!!! Grannarna tror väl att jag blivit galen.. Men det är såååå skönt att se asfalten igen och se hur det torkar upp i solskenet!!
Härliga bilder du visar! Jag längtar också så efter sommaren!
Kul med final i Melodifestivalen! Jag gillar också Anna och hennes sång, så för min del får hon gärna vinna!
Trevlig helg!
Kram Sari

ÅSA sa...

Härligt med vår...men du, har inte ni massor av snö kvar??? Jag köpte lite tösalt idag för att påskynda våren :) Trevlig helg!!!

Kattan sa...

Ska bli jättespännande med the BIG final i kväll, har många favoriter, ALLA utom Pernilla Jessica, Andreas och Salem :).
Kram och trevlig helg!
/Ann

linéa sa...

Åh vilka underbara bilder! Jo nog längtar man nu..som bara den faktiskt. :-)
Hoppas du får en fin vecka.